Bedankt voor het bezoeken van mijn website.

Mijn naam is Rob Poels, actief met muziek en geluid vanaf mijn tienerjaren, en al meer dan 10 jaar eigenaar van Poels Audio. 

In de loop der jaren heb ik het geluk gehad om veel van de bekende, en soms ook wat minder bekende merken in mijn luisterruimte te hebben gehad. 

De meeste producten waarmee ik te maken heb gehad waren goed en sommige misschien iets minder maar uiteindelijk had ik na verloop van tijd toch altijd het gevoel dat er ergens iets miste. Er bekroop me steeds het gevoel dat ik misschien toch nog één upgrade verwijderd was van de perfecte set.

Met de opgedane ervaringen adviseer ik klanten graag bij het samenstellen van hun set. Vaak wordt er gedacht: Ik koop allemaal producten die goede recensies hebben behaald, ik zet ze bij elkaar en ik heb een fantastische set. Wellicht zijn de individuele onderdelen inderdaad allemaal van goede kwaliteit maar dat maakt het zeker niet automatisch tot een goede set.

Poels Audio begeleidt u op een persoonlijke en eerlijke wijze bij het aankoopproces. Als er iets is wat beter bij uw wensen past dan datgene ik aanbied hoort u dat ook.

 

Te vaak blijkt een dure aankoop thuis niet te doen wat het in de luisterruimte wel leek te doen. Om u te laten zien waartoe een component in staat is, behoort een thuisdemonstratie vaak tot de mogelijkheden. Zo kunt u echt horen en beleven waartoe een potentiële aankoop in staat is in uw eigen set, in uw eigen omgeving.

Een goed uitgebalanceerd systeem zal u de elektronica en luidsprekers doen vergeten en alleen maar laten genieten van de muziek. Een goed uitgebalanceerd systeem is nooit vermoeiend om naar te luisteren en zeurt niet steeds opnieuw om nog één 'upgrade'. Een goed uitgebalanceerd systeem is een investering die voor heel veel jaren onophoudend luisterplezier zal zorgen. 


Zorgvuldig gekozen merken

Ik vertegenwoordig slechts een klein aantal zorgvuldig geselecteerde merken. Het zijn allemaal merken waar ik echt 100% van overtuigd ben. Voor elk merk wat u hier ziet staan zijn er ook tientallen afgevallen. Allen het beste is overgebleven.

Deze merken hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal een natuurlijke, evenwichtige klank hebben. Ze beschikken over veel dynamiek en klinken nooit vermoeiend. Daarnaast beiden ze, ieder in hun eigen prijsklasse, een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. 

Maar misschien wel het belangrijkste.... Het zijn ook allemaal merken en producten die ik met veel plezier in mijn eigen woonkamer zou neerzetten.....want waarom zou je producten aan een ander verkopen die je ze zelf niet wil gebruiken?

 


 
E-mailen
Bellen