Alvorens een streamermerk te kiezen zoveel mogelijk steamers beluisterd als mogelijk was. Uiteindelijk bleven er maar zeer weinig over. Sommige merken waren veel te duur voor wat ze leverde en andere waren veel te complex. 

Dat Innuos de audiowereld verovert komt omdat ze geen van beide zijn. Zeer eenvoudig in gebruik en relatief bescheiden geprijsd.

Innuos: Uitmuntende streamers uit de UK.

Innuos werd in 2009 in het Verenigd Koninkrijk opgericht vanuit de visie dat u geen concessies hoeft te doen aan geluidskwaliteit, en ook geen computerdeskundige hoeft te zijn om te genieten van het gemak van digitale muziek.

Deze visie kan alleen tot uitvoer worden gebracht door de combinatie van drie kernprincipes:

Perfecte synergie tussen hardware en software.

Het multidisciplinaire Innuos team combineert expertise in computerhardware, audiohardware, netwerken en software-engineering.

Klantgestuurde ontwikkeling

Door nauw samen te werken met zowel eindgebruikers als partners, begrijpen ze bij Innuos echt wat verschillende klanten nodig hebben in een muziekoplossing. Dit is de drijvende kracht achter het onderzoek en de ontwikkeling sinds de start van het bedrijf.

Open platform

Digitale audio is een gebied dat snel evolueert en er worden voortdurend nieuwe producten op de markt geïntroduceerd. In plaats van gesloten oplossingen te ontwerpen, bouwen we onze producten open, zodat ze kunnen worden geïntegreerd met de meest populaire hifi- en multiroom-producten op de markt.

  
E-mailen
Bellen